02/03/2020 02/03/2020 Ένα ασυνήθιστο εικονοστάσιο από διάφορες ημιπολύτιμες πέτρες, θα τοποθετηθεί στο ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στη Μόσχα.  Το πέτρινο εικονοστάσιο συναρμολογείται στον ναό, το οποίο κομμάτι κομμάτι φέρνουν στη Μόσχα τεχνίτες από την Γεωργία. Επίσης, με πέτρα θα διακοσμηθεί ο ναός περιμετρικά και θα τοποθετηθούν πέτρες στο δάπεδο. Από πέτρα θα είναι και ο Θρόνος και...
02 Μαρτίου, 2020 - 21:46
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2020 - 21:19

Ένα ασυνήθιστο εικονοστάσιο τοποθετείται στη Μόσχα

Διαδώστε:
Ένα ασυνήθιστο εικονοστάσιο τοποθετείται στη Μόσχα

Ένα ασυνήθιστο εικονοστάσιο από διάφορες ημιπολύτιμες πέτρες, θα τοποθετηθεί στο ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στη Μόσχα.  Το πέτρινο εικονοστάσιο συναρμολογείται στον ναό, το οποίο κομμάτι κομμάτι φέρνουν στη Μόσχα τεχνίτες από την Γεωργία. Επίσης, με πέτρα θα διακοσμηθεί ο ναός περιμετρικά και θα τοποθετηθούν πέτρες στο δάπεδο. Από πέτρα θα είναι και ο Θρόνος και κάποια στοιχεία της διακόσμησης.

Τα θυρανοίξια προγραμματίζονται για το 2021. Δίπλα στο ναό κατασκευάζεται Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο, το οποίο μαζί με το ναό αποτελούν ένα ικανό και ιδιαιτέρως μεγάλο εκκλησιαστικό συγκρότημα και ένα από τα μεγαλύτερα στη Μόσχα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων