17/09/2019 17/09/2019 Ο Σύλλογος Φιλάθλων Πάφου, είχε υποσχεθεί πως θα μεριμνήσει για την ανέγερση μιας μικρής εκκλησίας στη μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, που έχασε την ζωή του πριν από τρία χρόνια, στην προσπάθεια του να ξεφύγει από επίθεση κουκουλοφόρων. Η υπόσχεση των φίλων του Δικέφαλου του Βορρά πήρε σάρκα και οστά αφού ένα...
17 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:11
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2019 - 10:12

Ένα εκκλησάκι για τον αδικοχαμένο φίλαθλο του ΠΑΟΚ

Διαδώστε:
Ένα εκκλησάκι για τον αδικοχαμένο φίλαθλο του ΠΑΟΚ

Ο Σύλλογος Φιλάθλων Πάφου, είχε υποσχεθεί πως θα μεριμνήσει για την ανέγερση μιας μικρής εκκλησίας στη μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, που έχασε την ζωή του πριν από τρία χρόνια, στην προσπάθεια του να ξεφύγει από επίθεση κουκουλοφόρων.

Η υπόσχεση των φίλων του Δικέφαλου του Βορρά πήρε σάρκα και οστά αφού ένα μικρό εκκλησάκι στη μνήμη του εκλιπόντος φτιάχτηκε στην Κύπρο και οι οπαδοί των Ασπρόμαυρων δημοσίευσαν μια σχετική φωτογραφία στα social media.

«Η υπόσχεση τηρήθηκε. Ζωντανός στις καρδιές μας. Εκκλησάκι Αγιού Αθανασίου», γράφει χαρακτηριστικά η λεζάντα της φωτογραφίας.

Ήταν Απρίλιος του 2017 όταν ο 24χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ, Νάσος Κωνσταντίνου έχανε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, ενώ έτρεχε να ξεφύγει από ομάδα κουκουλοφόρων.
Το περιστατικό συνέβη επί της οδού Αγίου Δημητρίου, στο ύψος της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, ενώ εκτός από τον 24χρονο Νάσο θύματα επίθεσης από τους ίδιους κουκουλοφόρους είχαν γίνει κι άλλοι οπαδοί του «Δικεφάλου». Για την υπόθεση κατέστησαν τελικά κατηγορούμενοι πέντε νεαροί άνδρες, ηλικίας 19 έως 31 ετών, που κάθονται στο εδώλιο, αντιμετωπίζοντας μεταξύ άλλων την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως από κοινού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων