14/05/2020 14/05/2020 Για λίγα λεπτά σταμάτησε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκκλησία της Παναγίας Καπνικαρέας, όπου άναψε ένα κερί. Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στην Ερμού συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρο Καφούνη, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες, για την πορεία της αγοράς, λίγες ημέρες μετά την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου. Ο πρωθυπουργός εκτίμησε ότι...
14 Μαΐου, 2020 - 14:37
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2020 - 14:39

Ένα κερί στην Καπνικαρέα από τον πρωθυπουργό

Διαδώστε:
Ένα κερί στην Καπνικαρέα από τον πρωθυπουργό

Για λίγα λεπτά σταμάτησε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκκλησία της Παναγίας Καπνικαρέας, όπου άναψε ένα κερί.
Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στην Ερμού συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρο Καφούνη, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες, για την πορεία της αγοράς, λίγες ημέρες μετά την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου.
Ο πρωθυπουργός εκτίμησε ότι η κίνηση στην αγορά θα αυξηθεί το προσεχές διάστημα, και απαντώντας στον προβληματισμό ανθρώπων της αγοράς για τις προοπτικές του τουρισμού, επισήμανε ότι «θα βρούμε τρόπο για να έρχεται ο κόσμος με ασφάλεια». «Εκτιμώ ότι από τα τέλη Ιουλίου θα δούμε μία άλλη ιστορία», προσέθεσε.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για την εφαρμογή των μέτρων υγειονομικής προστασίας. Συνομίλησε με φύλακες στην είσοδο πολλών καταστημάτων, ρώτησε για τον μέγιστο αριθμό πελατών ανάλογα με το εμβαδόν κάθε χώρου και σημείωσε την τήρηση των αποστάσεων στα ταμεία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων