24/08/2019 24/08/2019 Η Ρωσική Εκκλησία εγκαινίασε στη Λευκορωσία την πρώτη κινητή υπηρεσία βοήθειας προς αστέγους. Το νέο πρόγραμμα βοήθειας προς τους αστέγους θα βρεθεί σε εφαρμογή υπό τον συμβολικό τίτλο, “Λεωφορείο Φιλανθρωπίας”, στο πλαίσιο του προγράμματος “Φιλανθρωπία στο Μπρεστ”. “Ο εκκλησιαστικός κινητός σταθμός βοήθειας είναι το πρώτο πρόγραμμα αυτού του είδους στην Λευκορωσία. Με το λεωφορείο αυτό,...
24 Αυγούστου, 2019 - 17:40
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2019 - 18:28

Ένα “Λεωφορείο Φιλανθρωπίας” στη Λευκορωσία

Διαδώστε:
Ένα “Λεωφορείο Φιλανθρωπίας” στη Λευκορωσία

Η Ρωσική Εκκλησία εγκαινίασε στη Λευκορωσία την πρώτη κινητή υπηρεσία βοήθειας προς αστέγους.

Το νέο πρόγραμμα βοήθειας προς τους αστέγους θα βρεθεί σε εφαρμογή υπό τον συμβολικό τίτλο, “Λεωφορείο Φιλανθρωπίας”, στο πλαίσιο του προγράμματος “Φιλανθρωπία στο Μπρεστ”.

“Ο εκκλησιαστικός κινητός σταθμός βοήθειας είναι το πρώτο πρόγραμμα αυτού του είδους στην Λευκορωσία. Με το λεωφορείο αυτό, οι εθελοντές καθημερινά θα πηγαίνουν και θα μοιράζουν ζεστό φαγητό και ρούχα στους αστέγους. Στο εξής, στο λεωφορείο θα παρέχεται ιατρική και κοινωνική βοήθεια” ανεφέρθη προς τους δημοσιογράφους.

Η υπηρεσία “Φιλανθρωπία στο Μπρεστ” βοηθάει τους αστέγους, εδώ και πολύ καιρό. Τώρα, στην υπηρεσία παρέχουν βοήθεια έξι ναοί της επαρχίας, οι ενορίες των οποίων μία φορά την εβδομάδα εναλλάξ, μαγειρεύουν για τους αστέγους.

Στις αρχές του προγράμματος, στην υπηρεσία έρχονταν περίπου 60 άτομα, ενώ, τώρα, ο αριθμός τους αγγίζει τους 200, σε καθημερινή βάση.

 

SOURCE: interfax-religion.ru

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων