07/08/2020 07/08/2020 Ένας ακόμη νέος Μοναχός πρόκειται να προστεθεί στην μοναστική οικογένεια της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, συνεχίζοντας την μακρά παράδοση της Ιεράς Μητροπόλεως και μάλιστα στην επαρχία της Αγιάς. Πρόκειται για τον κ. Βασίλειο Δεληγιάννη, 32 ετών, απόφοιτο Λυκείου, με καταγωγή από το Ελευθέριο Λαρίσης, ο οποίος θα ενταχθεί στην Αδελφότητα της Ιεράς Μονής Αγίου...
07 Αυγούστου, 2020 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2020 - 17:05

Ένας ακόμη Μοναχός στη μοναστική οικογένεια της Δημητριάδος

Διαδώστε:
Ένας ακόμη Μοναχός στη μοναστική οικογένεια της Δημητριάδος

Ένας ακόμη νέος Μοναχός πρόκειται να προστεθεί στην μοναστική οικογένεια της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, συνεχίζοντας την μακρά παράδοση της Ιεράς Μητροπόλεως και μάλιστα στην επαρχία της Αγιάς.

Πρόκειται για τον κ. Βασίλειο Δεληγιάννη, 32 ετών, απόφοιτο Λυκείου, με καταγωγή από το Ελευθέριο Λαρίσης, ο οποίος θα ενταχθεί στην Αδελφότητα της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος Αγιάς. Η Ρασοφορία του θα τελεστεί το Σάββατο 8/8, στις 7.30 μ.μ. από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, κατά την ακολουθία του Εσπερινού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων