20/08/2019 20/08/2019 Ο λόγος για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ και νυν κορυφαίο στέλεχος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και βεβαίως του Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρη Ρέππα, ο οποίος, βαθιά θρησκευόμενος καθώς είναι, εκκλησιάζεται σε εβδομαδιαία βάση, ενώ δεν χάνει και την ευκαιρία να ψάλλει, όποτε μπορεί. Συχνά, μάλιστα, επισκέπτεται και Ιερές Μονές. Έτσι και αυτές τις μέρες, καθώς...
20 Αυγούστου, 2019 - 17:26
Τελευταία ενημέρωση: 20/08/2019 - 17:31

Ένας πρώην Υπουργός στο ψαλτήρι

Διαδώστε:
Ένας πρώην Υπουργός στο ψαλτήρι

Ο λόγος για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ και νυν κορυφαίο στέλεχος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και βεβαίως του Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρη Ρέππα, ο οποίος, βαθιά θρησκευόμενος καθώς είναι, εκκλησιάζεται σε εβδομαδιαία βάση, ενώ δεν χάνει και την ευκαιρία να ψάλλει, όποτε μπορεί. Συχνά, μάλιστα, επισκέπτεται και Ιερές Μονές.

Έτσι και αυτές τις μέρες, καθώς βρέθηκε στο Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου στη Σίτζα, με παρέα παλιών συμμαθητών στο Λεωνίδιο Αρκαδίας, δεν έχασε την ευκαιρία να ψάλλει. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, έκατσε με όλη την παρέα στην αυλή του Μοναστηρίου, με το «παρών» στην ομήγυρη να δίνει και ο πρώην «στρατηγός» του ΠΑΣΟΚ, Θόδωρος Τσουκάτος.

 

 

ΠΗΓΗ: MATRIX24

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων