26/11/2019 26/11/2019 Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος, από την ημέρα που το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών  Ειδήσεων Ορθοδοξία βγήκε στον αέρα. Σε μια κρίσιμη εποχή  για την Ορθοδοξία παγκοσμίως, σε μια εποχή που οι Χριστιανοί διώκονται καθημερινά , οι πόλεμοι δίνουν νέα μορφή στον παγκόσμιο χάρτη, το μεταναστευτικό και ο τρόπος διαχείρισής του, επηρεάζει τις ζωές και τα δεδομένα...
26 Νοεμβρίου, 2019 - 9:47
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2019 - 10:12

Ένας χρόνος Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Ορθοδοξία. “Ήμασταν όπου χτυπούσε η καρδιά της Ορθοδοξίας” – Δείτε το Βίντεο

Διαδώστε:
Ένας χρόνος Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Ορθοδοξία. “Ήμασταν όπου χτυπούσε η καρδιά της Ορθοδοξίας” – Δείτε το Βίντεο

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος, από την ημέρα που το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών  Ειδήσεων Ορθοδοξία βγήκε στον αέρα.

Σε μια κρίσιμη εποχή  για την Ορθοδοξία παγκοσμίως, σε μια εποχή που οι Χριστιανοί διώκονται καθημερινά , οι πόλεμοι δίνουν νέα μορφή στον παγκόσμιο χάρτη, το μεταναστευτικό και ο τρόπος διαχείρισής του, επηρεάζει τις ζωές και τα δεδομένα όλων,  σε μια εποχή η εκκλησία έχει κληθεί πολλές φορές να δώσει λύσεις και να αγκαλιάσει τα θύματα πολέμου, διωγμών αλλά και τα θύματα της κρίσης, σε μια εποχή που η Ιεραποστολή απλώνεται στα βάθη της Αφρικής και όχι μόνο, που οι Προκαθήμενοι δίνουν καθημερινούς αγώνες για την ενότητα με παράπλευρες απώλειες αλλά και που οι Ιερείς και οι Μοναχοί προσπαθούν να κρατήσουν με το λόγο του Θεού, δυνατό και καθαρό τον άνθρωπο, προσπαθήσαμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

 

Με δελτία ειδήσεων, ρεπορτάζ , αποκλειστικά, αντικειμενικές ειδήσεις, αναφορά σε μεγάλα διεθνή γεγονότα, συνεντεύξεις και επικαιρότητα, αφιερώματα και δημοσιογραφικές αποστολές, προσπαθήσαμε να φέρουμε τον αναγνώστη πιο κοντά στην εκκλησιαστική ενημέρωση αλλά κυρίως να τον βοηθήσουμε να γνωρίσει Μητροπόλεις Μοναστήρια αλλά και Ιεράρχες που μέσα από τις συνεντεύξεις τους μίλησαν για το έργο της εκκλησίας εκθέτοντας και τις απόψεις τους για θέματα για τα οποία πρώτη φορά μιλούσαν.

Οι εποχές είναι δύσκολες και η αντικειμενική χωρίς βαρίδια ενημέρωση για το έργο της εκκλησίας, σίγουρα είναι μια ομολογία την οποία θεωρούμε χρέος μας και μεγάλη ευθύνη στις πλάτες μας.

Όλοι εμείς, οι δημοσιογράφοι, οι τεχνικοί, οι ανταποκριτές, οι μεταφραστές, οι συνεργάτες  αλλά και το διοικητικό προσωπικό, του Διεθνούς  Πρακτορείου Ορθοδοξία σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και την προτίμησή σας στην ενημέρωση και σας διαβεβαιώνουμε ότι με τη βοήθεια του Πανάγαθου, θα συνεχίσουμε το λειτούργημα της ενημέρωσης, με φόβο Θεού και δημοσιογραφική ευθύνη, για το αγαθό της Ενημέρωσης.

Η Συντακτική Ομάδα

Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

www.ope.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων