05/02/2019 05/02/2019 Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης θα οδηγηθεί άνδρας ηλικίας 37 ετών κατηγορούμενος για συνολικά εννέα κλοπές που είχε διαπράξει από ιερό ναό που είχε βάλει στο “στόχαστρο” του, σε περιοχή του δήμου Σερβίων Βελβεντού. Ο φερόμενης ως δράστης συνελήφθη χθες το βράδυ στην Κοζάνη ύστερα από αναζητήσεις, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας καθώς διαπιστώθηκε από αστυνομικούς...
05 Φεβρουαρίου, 2019 - 15:08

Εννέα φορές είχε κλέψει τον ίδιο ιερό ναό

Διαδώστε:
Εννέα φορές είχε κλέψει τον ίδιο ιερό ναό

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης θα οδηγηθεί άνδρας ηλικίας 37 ετών κατηγορούμενος για συνολικά εννέα κλοπές που είχε διαπράξει από ιερό ναό που είχε βάλει στο “στόχαστρο” του, σε περιοχή του δήμου Σερβίων Βελβεντού.

Ο φερόμενης ως δράστης συνελήφθη χθες το βράδυ στην Κοζάνη ύστερα από αναζητήσεις, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας καθώς διαπιστώθηκε από αστυνομικούς ότι την προηγούμενη μέρα (3 Φεβρουαρίου) αφού εισήλθε στην εκκλησία, παραβίασε το μεταλλικό κυτίο νομισμάτων και αφαίρεσε απροσδιόριστο χρηματικό ποσό

Σε βάρος του 37 χρόνου είχε σχηματισθεί δικογραφία για ακόμη οκτώ διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής που είχε διαπράξει από το Νοέμβριο του 2018 έως τον Ιανουάριο του 2019 στον ίδιο ιερό ναό, ακολουθώντας πιστά την ίδια μεθοδολογία ( οι περιπτώσεις κλοπής είχαν εξιχνιαστεί ωστόσο είχε παρέλθει το αυτόφωρο).

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων