03/02/2019 03/02/2019 Τελέστηκε  η ενθρόνιση του προκαθήμενου της νέας αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας, Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Επιφανίου. Η ενθρόνιση πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας του Κιέβου, παρουσία του προέδρου της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο και πλήθους πιστών. Το νέο Μητροπολίτη Κιέβου ενθρόνισε ο εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ και ο μητροπολίτης Μακάριος....
03 Φεβρουαρίου, 2019 - 13:51
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2019 - 14:11

Ενθρονίστηκε ο Μητρ.Κιέβου και πάσης Ουκρανίας

Διαδώστε:
Ενθρονίστηκε ο Μητρ.Κιέβου και πάσης Ουκρανίας

Τελέστηκε  η ενθρόνιση του προκαθήμενου της νέας αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας, Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Επιφανίου.

Η ενθρόνιση πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας του Κιέβου, παρουσία του προέδρου της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο και πλήθους πιστών.

Το νέο Μητροπολίτη Κιέβου ενθρόνισε ο εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ και ο μητροπολίτης Μακάριος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων