15/04/2020 15/04/2020 Εντός της ημέρας αναμένεται να “κλειδώσουν” τα νέα περιοριστικά μέτρα που θα ισχύσουν από την Μεγάλη Παρασκευή έως και τη Δευτέρα της Διακαινησίμου, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συγχρωτισμού και μαζικών μετακινήσεων. Επεκτείνοντας τους περιορισμούς σε ό,τι αφορά τις εκκλησίες, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε χθες το κλείσιμο των κοιμητηρίων την Μεγάλη Παρασκευή προς...
15 Απριλίου, 2020 - 8:22
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2020 - 8:27

Εντός της ημέρας, τα έκτακτα μέτρα για το Πάσχα

Διαδώστε:
Εντός της ημέρας, τα έκτακτα μέτρα για το Πάσχα

Εντός της ημέρας αναμένεται να “κλειδώσουν” τα νέα περιοριστικά μέτρα που θα ισχύσουν από την Μεγάλη Παρασκευή έως και τη Δευτέρα της Διακαινησίμου, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συγχρωτισμού και μαζικών μετακινήσεων.
Επεκτείνοντας τους περιορισμούς σε ό,τι αφορά τις εκκλησίες, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε χθες το κλείσιμο των κοιμητηρίων την Μεγάλη Παρασκευή προς αποφυγή συνωστισμού, τονίζοντας ότι «είναι σημαντικό να δείξουμε σύνεση και αποφασιστικότητα τα επόμενα 24ωρα. Να μην αφήσουμε την ανυπομονησία, να μας στερήσει ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα»
Τα μέτρα τα οποία μελετά κυβέρνηση περιλαμβάνουν διακοπή της κυκλοφορίας των Ι.Χ., των ταξί αλλά και τον Μέσων Μαζικής Μεταφοράς αρχής γενομένης από το κλείσιμο των σούπερ μάρκετ το Μεγάλο Σάββατο στις 19:00 έως και την Δευτέρα ή την Τρίτη.
Εξετάζεται επίσης, να απαγορευτεί μεν η κυκλοφορία των Ι.Χ. αλλά να κυκλοφορούν τα ταξί και τα ΜΜΜ.
Επίσης, από σήμερα τίθενται σε ισχύ νέα πιο αυστηρά μέτρα ελέγχου για τον περιορισμό των μετακινήσεων. Συνολικά θα υπάρχουν 16 μπλόκα περιφερειακά της Αθήνας και συγκεκριμένα, στην Λ. Μακροπούλου, στη Λ. Μαραθώνος, στην Βάρης Κορωπίου, στην Αθηνών-Σουνίου αλλά και στην Πεντέλης προς Νέα Μάκρη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων