07/12/2023 07/12/2023 Στη Ναυτική Βάση «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ» στο Μαρί, πραγματοποιήθηκε ο επίσημος εορτασμός του Αγίου Νικολάου, Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού. Στον εορτασμό, παρέστη η υφυπουργός Ναυτιλίας, κα. Μαρίνα Χατζημανώλη, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας, ο Πρέσβης της Ελλάδας, κ. Ιωάννης Παπαμελετίου, Βουλευτές, η Ιεραρχία του ΓΕΕΦ και αντιπροσωπείες στελεχών. Παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι κρατικών υπηρεσιών...
07 Δεκεμβρίου, 2023 - 15:59
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2023 - 15:51

Εορτασμός Αγίου Νικολάου, Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού στην Κύπρο

Διαδώστε:
Εορτασμός Αγίου Νικολάου, Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού στην Κύπρο

Στη Ναυτική Βάση «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ» στο Μαρί, πραγματοποιήθηκε ο επίσημος εορτασμός του Αγίου Νικολάου, Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού.

Στον εορτασμό, παρέστη η υφυπουργός Ναυτιλίας, κα. Μαρίνα Χατζημανώλη, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας, ο Πρέσβης της Ελλάδας, κ. Ιωάννης Παπαμελετίου, Βουλευτές, η Ιεραρχία του ΓΕΕΦ και αντιπροσωπείες στελεχών.

Παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι κρατικών υπηρεσιών και τοπικών αρχών, αξιωματικοί εν αποστρατεία, Ακόλουθοι Άμυνας και εκπρόσωποι φίλων χώρων, καθώς και στρατιωτικές αντιπροσωπείες χωρών που φιλοξενούνται σε εγκαταστάσεις της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ).

Με την ολοκλήρωση της τελετής, έγινε ρίψη στεφάνου στη θάλασσα από την Υφυπουργό Ναυτιλίας και τον Αρχηγό, προς τιμή των πεσόντων. Ακολούθως οι παρευρισκόμενοι επισκέφθηκαν τα Πολεμικά Πλοία της Διοίκησης Ναυτικού και της Λιμενικής – Ναυτικής Αστυνομίας που ναυλοχούσαν εντός της Ναυτικής Βάσης καθώς και στατική έκθεση όπου παρουσιάστηκαν οπλικά συστήματα και δυνατότητες της Διοίκησης Ναυτικού. Στον εορτασμό, συμμετείχε και η Φρεγάτα «ΝΑΒΑΡΙΝΟ», του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, η οποία ήταν αγκυροβολημένη στις προσβάσεις του λιμένα.

Διαβάστε το χαιρετισμό του Αρχηγού Εθνικής Φρουράς ΕΔΩ.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων