10/04/2020 10/04/2020 Σε κάλεσμα να εορταστεί η επέτειος του Μεσολογγίου με διαφορετικό τρόπο προχώρησε ο Δήμαρχος της Ιερής Πόλης. Κάλεσε τους Μεσολογγίτες να αναρτήσουν μια “επετειακή” σύνθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως ελάχιστο φόρο τιμής για τους ήρωες της Εξόδου, εφόσον λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δε θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις.  Ειδικότερα, το κάλεσμα του Δημάρχου...
10 Απριλίου, 2020 - 10:17
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2020 - 9:37

Εορτασμός από το διαδίκτυο της Εξόδου του Μεσολογγίου

Διαδώστε:
Εορτασμός από το διαδίκτυο της Εξόδου του Μεσολογγίου

Σε κάλεσμα να εορταστεί η επέτειος του Μεσολογγίου με διαφορετικό τρόπο προχώρησε ο Δήμαρχος της Ιερής Πόλης. Κάλεσε τους Μεσολογγίτες να αναρτήσουν μια “επετειακή” σύνθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως ελάχιστο φόρο τιμής για τους ήρωες της Εξόδου, εφόσον λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δε θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις. 

Ειδικότερα, το κάλεσμα του Δημάρχου αναφέρει:

10 Απριλίου 1826 – 10 Απριλίου 2020

Οι Εορτές Εξόδου 2020, όπως έχουμε ανακοινώσει, θα είναι «σιωπηλές», λιτές και με συμβολισμούς.
Ωστόσο αυτό δεν μας εμποδίζει να κάνει το Μεσολόγγι μας δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου καλεί λοιπόν όλους τους Μεσολογγίτες, τους κατοίκους του διευρυμένου δήμου μας, όσους έχουν συμμετάσχει παλιότερα στις Εορτές Εξόδου, αλλά και όλους τους φίλους μας απανταχού της Γης να αναρτήσουμε όλοι μαζί γι’ αυτό το εορταστικό διάστημα μια ενιαία σύνθεση – φωτογραφία αφιερωμένη σε αυτό το τεράστιο ιστορικό γεγονός.

Ένας φόρος τιμής και μια συμβολική χειρονομία σεβασμού προς αυτούς που έπεσαν για να είμαστε εμείς ελεύθεροι!

Ας βάλουμε το Μεσολόγγι στα προφίλ και τα εξώφυλλά μας! Ας το επικοινωνήσουμε παντού.

Η πόλη μας ψηλά!
Εκεί που της αξίζει να είναι!

Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου
Κώστας Λύρος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων