12/07/2020 12/07/2020 Εορτάστηκε η Μνήμη του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου στις 11 και 12 Ιουλίου 2020 στον ομώνυμο Ιερό Ναό στους πρόποδες του Κιθαιρώνα, δίπλα από την Γυναικεία Ιερά Κοινοβιακή Μονή Αγίων Νηπίων Οινόης – Αττικής. Το απόγευμα του Σαββάτου τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας. Την Κυριακή 12 Ιουλίου, στην ομιλία του προς του πιστούς κατά...
12 Ιουλίου, 2020 - 22:58
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2020 - 23:08

Εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Παϊσίου στην Οινόη – Αττικής

Διαδώστε:
Εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Παϊσίου στην Οινόη – Αττικής

Εορτάστηκε η Μνήμη του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου στις 11 και 12 Ιουλίου 2020 στον ομώνυμο Ιερό Ναό στους πρόποδες του Κιθαιρώνα, δίπλα από την Γυναικεία Ιερά Κοινοβιακή Μονή Αγίων Νηπίων Οινόης – Αττικής.

Το απόγευμα του Σαββάτου τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας.

Την Κυριακή 12 Ιουλίου, στην ομιλία του προς του πιστούς κατά την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ο κτήτωρ της Ιεράς Μονής Αγίων Νηπίων Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Μελέτιος Στάθης , ανέφερε ” πως και εμείς σήμερα διώχνουμε τον Χριστό και είναι πολύ μεγάλη αμαρτία, όπως έκαναν οι Γαδαρηνοί του σημερινού Ευαγγελίου, όταν παραβιάζουμε τις εντολές του..”

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, προσφέρθηκε κέρασμα στην Τράπεζα της φιλόξενης Ιεράς Μονής Αγίων Νηπίων Οινόης.

Το απόγευμα της Κυριακής εψάλη Ιερά Παράκληση στον Άγιο Παϊσιο.

 

 

 

 

 

 

Κείμενο – Φωτογραφίες: Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων