09/12/2020 09/12/2020 “Σήμερα, που γιορτάζει η Αγία Άννα, γιορτάζει το εκκλησάκι στην Ογκολογική μας Μονάδα” αναφέρει το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη σε επίκαιρη ανάρτησή του. Πρόκειται για το εκκλησάκι της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ”, το καταφύγιο που δίνει ελπίδα και κουράγιο σε γονείς και παιδιά. “H Αγία Άννα, μητέρα της Παναγίας, είναι το στήριγμα...
09 Δεκεμβρίου, 2020 - 18:10
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2020 - 18:27

Γιορτάζει η Αγία Άννα της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων

Διαδώστε:
Γιορτάζει η Αγία Άννα της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων

“Σήμερα, που γιορτάζει η Αγία Άννα, γιορτάζει το εκκλησάκι στην Ογκολογική μας Μονάδα” αναφέρει το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη σε επίκαιρη ανάρτησή του. Πρόκειται για το εκκλησάκι της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ”, το καταφύγιο που δίνει ελπίδα και κουράγιο σε γονείς και παιδιά. “H Αγία Άννα, μητέρα της Παναγίας, είναι το στήριγμα όλων μας, μα πάνω από όλα των γονιών και των παιδιών που νοσηλεύονται στην Μονάδα μας. Εγκαινιάστηκε το 2019 αποτελώντας ένα ακόμα κομμάτι της προσφοράς του Συλλόγου μας στα παιδιά με καρκίνο και στις οικογένειες τους. Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους!”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων