13/08/2019 13/08/2019 Την Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα χωριά Αρμένιο, Λοφίσκος, Μ. Μοναστήρι, Μεσοράχη και Μύρα του δήμου Κιλελέρ. Την Τετάρτη 14 Αυγούστου, παραμονή της εορτής, στις 19:30 θα ακουστούν κωδωνοκρουσίες και στη συνέχεια θα τελεστή Μέγας Εσπερινός. Θα ακολουθήσει αρτοκλασία, θείο κήρυγμα και περιφορά της Ιεράς εικόνας. Ανήμερα...
13 Αυγούστου, 2019 - 19:43

Εορτές της Παναγίας σε Αρμένιο, Λοφίσκο, Μ. Μοναστήρι, Μεσοράχη και Μύρα

Διαδώστε:
Εορτές της Παναγίας σε Αρμένιο, Λοφίσκο, Μ. Μοναστήρι, Μεσοράχη και Μύρα

Την Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα χωριά Αρμένιο, Λοφίσκος, Μ. Μοναστήρι, Μεσοράχη και Μύρα του δήμου Κιλελέρ.

Την Τετάρτη 14 Αυγούστου, παραμονή της εορτής, στις 19:30 θα ακουστούν κωδωνοκρουσίες και στη συνέχεια θα τελεστή Μέγας Εσπερινός. Θα ακολουθήσει αρτοκλασία, θείο κήρυγμα και περιφορά της Ιεράς εικόνας.

Ανήμερα της εορτής, στις 7:30., θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία. Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις θα παραστούν εκπρόσωποι της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου.

ΠΗΓΗ: THESSALIATV

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων