15/12/2019 15/12/2019 Με τη δέουσα Εκκλησιαστική τάξη εορτάσθηκε και φέτος στην Ελευθερούπολη, η μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου στον πανηγυρίζοντα Καθεδρικό Ναό της πόλεως. Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου, με τη συμμετοχή του Ιερού Κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως και την παρουσία πλήθους πιστών χριστιανών,...
15 Δεκεμβρίου, 2019 - 20:06
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2019 - 20:00

Εορτή του Αγίου Ελευθερίου στην Ελευθερούπολη (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Εορτή του Αγίου Ελευθερίου στην Ελευθερούπολη (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Με τη δέουσα Εκκλησιαστική τάξη εορτάσθηκε και φέτος στην Ελευθερούπολη, η μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου στον πανηγυρίζοντα Καθεδρικό Ναό της πόλεως.

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου, με τη συμμετοχή του Ιερού Κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως και την παρουσία πλήθους πιστών χριστιανών, που προσήλθαν να ζητήσουν τη χάρη του εορτάζοντος Αγίου.

Τον Θείον Λόγο εκήρυξε ο Σεβασμιώτατος, αναφερόμενος στον Άγιο Ελευθέριο.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Την κυριώνυμο ημέρα τελέσθηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου, πλαισιωμένου υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου π. Χρυσοστόμου Μπένου, του Εφημερίου του Ναού π. Παναγιώτου Χαλάτα και των Διακόνων της Μητροπόλεως, εν μέσω πυκνοτάτου εκκλησιάσματος με επικεφαλής της πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου.

Τον Θείον Λόγο εκήρυξε ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως π. Χρυσόστομος αναφερόμενος στην πνευματική ελευθερία του ανθρώπου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων