22/06/2020 22/06/2020 To Πατριαρχικό Ίδρυμα Πατερικών Μελετών καθιστά γνωστό στους ερευνητές, επιστήμονες και σε κάθε ενδιαφερόμενο, ότι οι υπηρεσίες του (γραμματεία, Βιβλιοθήκη και Αρχείο Μικροταινιών) λειτουργούν και πάλι, με λήψη των κατάλληλων υγειονομικών μέτρων, για την αποφυγή ενδεχόμενων κρουσμάτων από τον κορωνοϊό. Στο πλαίσιο αυτό θα δέχονται όσους επιθυμούν να το επισκεφθούν και να εργαστούν στους χώρους...
22 Ιουνίου, 2020 - 13:47
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2020 - 13:25

Επαναλειτουργία Πατριαρχικού Ιδρύματος Πατερικών Μελετών

Διαδώστε:
Επαναλειτουργία Πατριαρχικού Ιδρύματος Πατερικών Μελετών

To Πατριαρχικό Ίδρυμα Πατερικών Μελετών καθιστά γνωστό στους ερευνητές, επιστήμονες και σε κάθε ενδιαφερόμενο, ότι οι υπηρεσίες του (γραμματεία, Βιβλιοθήκη και Αρχείο Μικροταινιών) λειτουργούν και πάλι, με λήψη των κατάλληλων υγειονομικών μέτρων, για την αποφυγή ενδεχόμενων κρουσμάτων από τον κορωνοϊό.

Στο πλαίσιο αυτό θα δέχονται όσους επιθυμούν να το επισκεφθούν και να εργαστούν στους χώρους του Αρχείου Μικροταινιών και της Βιβλιοθήκης, μόνο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τους υπευθύνους, ώστε να αποφεύγονται φαινόμενα συνωστισμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων