31/08/2021 31/08/2021 Επεισόδια σημειώθηκαν στη Λάρισα κατά την έλευση της ξύλινης κούκλας με το όνομα “Αμάλ” που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και υποτίθεται ότι συμβολίζει το ταξίδι των παιδιών που αντιμετωπίζουν την προσφυγική κρίση. Τα επεισόδια σημειώθηκαν κατά την προγραμματισμένη έναρξη της εκδήλωσης για την υποδοχή της “Αμάλ”, στην κοίτη του Πηνειού ποταμού, όταν ομάδα ανθρώπων...
31 Αυγούστου, 2021 - 21:39
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2021 - 21:53

Επεισόδια κατά την έλευση της «Αμάλ» στη Λάρισα (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Επεισόδια κατά την έλευση της «Αμάλ» στη Λάρισα (ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια σημειώθηκαν στη Λάρισα κατά την έλευση της ξύλινης κούκλας με το όνομα “Αμάλ” που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και υποτίθεται ότι συμβολίζει το ταξίδι των παιδιών που αντιμετωπίζουν την προσφυγική κρίση.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν κατά την προγραμματισμένη έναρξη της εκδήλωσης για την υποδοχή της “Αμάλ”, στην κοίτη του Πηνειού ποταμού, όταν ομάδα ανθρώπων που εναντιώνονται στην εκδήλωση πέταξαν πέτρες, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Για την αντιμετώπιση των επεισοδίων χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας ώστε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

ΒΙΝΤΕΟ: LARISSAPRESS – IN.GR

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων