04/02/2022 04/02/2022 Σήμερα στην εκπομπή «Επικαιρότητα» στο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας, από τις 13:00 ως και τις 15:00, η Μαρία Γιαχνάκη φιλοξενεί τον γιατρό Ανέστη Κιούλμπαλη, διευθυντή της ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσοκομείου Κρήτης, για την κατάσταση στις ΜΕΘ και τη μάχη των γιατρών, αλλά και τον γέροντα Χρυσόστομο, ηγούμενο του Αββά Γερασίμου από την Ιεριχώ, στην έρημο του...
04 Φεβρουαρίου, 2022 - 12:27
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2022 - 13:17

Επικαιρότητα στο Ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας με τη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
Επικαιρότητα στο Ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας με τη Μαρία Γιαχνάκη

Σήμερα στην εκπομπή «Επικαιρότητα» στο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας, από τις 13:00 ως και τις 15:00, η Μαρία Γιαχνάκη φιλοξενεί τον γιατρό Ανέστη Κιούλμπαλη, διευθυντή της ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσοκομείου Κρήτης, για την κατάσταση στις ΜΕΘ και τη μάχη των γιατρών, αλλά και τον γέροντα Χρυσόστομο, ηγούμενο του Αββά Γερασίμου από την Ιεριχώ, στην έρημο του Ιορδάνη, ο οποίος επέστρεψε νικητής από τη μάχη του με τον καρκίνο. Επίσης, στην εκπομπή θα μιλήσει ο έξαρχος του Πανάγιου Τάφου, πατήρ Ραφαήλ, που φρόντισε να ενθρονιστεί πιστό αντίγραφο της Παναγίας της Βηθλεεμίτισσας στο Μετόχι του Πανάγιου Τάφου στην Πλάκα.

Στην ίδια εκπομπή, η Μαρία Γιαχνάκη σχολιάζει την επικαιρότητα με τον Σταύρο Ζαγγανά και τον Νικόλαο Ζαΐμη. Η Σοφία Κολοκοτρώνη θα αναφερθεί στην παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου και η Σπυριδούλα Οικονομάκη θα ενημερώσει για το πρόγραμμα της PemptousiaTV για την εβδομάδα που έρχεται.

Επιμέλεια εκπομπής: Ελένη Ξανθάκη.

Ήχος: Κώστας Ταλιαδώρος.

Συντονιστείτε στις 13:00 στο http://pemptousia.fm

Και αμέσως μετά βρείτε την εκπομπή στο podcast εδώ: https://epikairothta.castos.com/

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων