16/10/2021 16/10/2021 Την Παρασκευή υποδέχτηκαν στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης τον εκτελεστικό γραμματέα και επικεφαλής του Ινστιτούτου των Πολιτιστικών Διαδρομών του Συμβουλίου της Ευρώπης – Cultural Routes of the Council of Europe programme κ. Stefano Dominioni, συνοδευόμενο από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ της Ευρώπης – Historic Cafes Route – Δρόμος Ιστορικών Καφέ κ. Βασίλη Σταθάκη. Ο...
16 Οκτωβρίου, 2021 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2021 - 16:24

Επικεφαλής Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

Διαδώστε:
Επικεφαλής Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

Την Παρασκευή υποδέχτηκαν στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης τον εκτελεστικό γραμματέα και επικεφαλής του Ινστιτούτου των Πολιτιστικών Διαδρομών του Συμβουλίου της Ευρώπης – Cultural Routes of the Council of Europe programme κ. Stefano Dominioni, συνοδευόμενο από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ της Ευρώπης – Historic Cafes Route – Δρόμος Ιστορικών Καφέ κ. Βασίλη Σταθάκη.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΟΑΚ Δρ Κωνσταντίνος Ζορμπάς, τους υποδέχτηκε στην αίθουσα συσκέψεων της ΟΑΚ και έπειτα τους ξενάγησε στους χώρους του Ιδρύματος, ενώ τους μίλησε για το επιστημονικό έργο που διακονεί η ΟΑΚ. Τέλος, συζητήθηκαν μελλοντικές συνεργασίες στο πλαίσιο των θρησκευτικών διαδρομών.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων