30/12/2022 31/12/2022 Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών της Σερβίας Ίβιτσα Ντάτσιτς είχε την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 ο Νίκος Δένδιας. Οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών συζήτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο και τις ενέργειες αποκλιμάκωσης της έντασης στο πεδίο, όπως αναφέρει ο Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο Twitter. Στο πλαίσιο της...
30 Δεκεμβρίου, 2022 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2022 - 1:25

Επικοινωνία Δένδια-Ντάτσιτς με επίκεντρο τις εξελίξεις στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο

Διαδώστε:
Επικοινωνία Δένδια-Ντάτσιτς με επίκεντρο τις εξελίξεις στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών της Σερβίας Ίβιτσα Ντάτσιτς είχε την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 ο Νίκος Δένδιας.

Οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών συζήτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο και τις ενέργειες αποκλιμάκωσης της έντασης στο πεδίο, όπως αναφέρει ο Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο Twitter.

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών ευχήθηκε στον Σέρβο ομόλογό του χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του, την 1η Ιανουαρίου.


Υπενθυμίζεται πως χθες ο Νίκος Δένδιας είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Κοσοβάρο πρωθυπουργό Αλμπίν Κούρτι. Έμφαση δόθηκε, κατά τη συνομιλία, στις τελευταίες εξελίξεις στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο και στις προσπάθειες για αποκλιμάκωση της έντασης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων