13/07/2020 13/07/2020 Με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο επικοινώνησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου όπου επεσήμανε τη βούλησή της να συμβάλει με κάθε τρόπο στην ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση της διεθνούς κοινότητας, ώστε να παραμείνει η Αγία Σοφία οικουμενικό μνημείο πολιτισμού και θρησκευτικού διαλόγου. Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε στον...
13 Ιουλίου, 2020 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2020 - 19:33

Επικοινωνία Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Παναγιώτατο

Διαδώστε:
Επικοινωνία Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Παναγιώτατο

Με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο επικοινώνησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου όπου επεσήμανε τη βούλησή της να συμβάλει με κάθε τρόπο στην ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση της διεθνούς κοινότητας, ώστε να παραμείνει η Αγία Σοφία οικουμενικό μνημείο πολιτισμού και θρησκευτικού διαλόγου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο τη συμπαράστασή της και την αλληλεγγύη ολόκληρου του ελληνικού λαού.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναγιώτατος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ίμβρο από σήμερα ενώ θα παραμείνει στην γενέτειρά του μία εβδομάδα, μέχρι τις 20 Ιουλίου 2020. Κύριος σκοπός της Πατριαρχικής Επίσκεψης είναι η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτου Ίμβρου και Τενέδου κ. Κυρίλλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι. Δείτε εδώ το πρόγραμμα του Πατριάρχου στην Ίμβρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων