17/07/2021 17/07/2021 Επιμνημόσυνη δέηση τελέσθηκε το πρωί της Πέμπτης 15 Ιουλίου 2021 στη μνήμη των αδικοχαμένων πυροσβεστών Παύλου Σκούρτη και Ανδρέα Μπόσινα, στο μνημείο που έχει ανεγερθεί κοντά στο σημείο του μοιραίου ατυχήματος, στη θέση «Κρεμαστός Λαγός» της Βούλας. Οι δύο πυροσβέστες έχασαν τη ζωή τους, το καλοκαίρι του 1999 σε ατύχημα κατά την διάρκεια μετάβασής τους,...
17 Ιουλίου, 2021 - 10:59
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2021 - 11:08

Επιμνημόσυνη δέηση για τους πυροσβέστες Π. Σκούρτη – Α. Μπόσινα

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη δέηση για τους πυροσβέστες Π. Σκούρτη – Α. Μπόσινα

Επιμνημόσυνη δέηση τελέσθηκε το πρωί της Πέμπτης 15 Ιουλίου 2021 στη μνήμη των αδικοχαμένων πυροσβεστών Παύλου Σκούρτη και Ανδρέα Μπόσινα, στο μνημείο που έχει ανεγερθεί κοντά στο σημείο του μοιραίου ατυχήματος, στη θέση «Κρεμαστός Λαγός» της Βούλας.

Οι δύο πυροσβέστες έχασαν τη ζωή τους, το καλοκαίρι του 1999 σε ατύχημα κατά την διάρκεια μετάβασής τους, για την κατάσβεση δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή. Το όχημα που επέβαιναν ανετράπη και έπεσε στον γκρεμό και εν συνεχεία σε βάραθρο μεγάλου βάθους, όπου οι δύο ήρωες πυροσβέστες έχασαν την ζωή τους.

Ο 8ος Πυροσβεστικός Σταθμός Αθηνών τελεί επιμνημόσυνη δέηση κάθε χρόνο, ως ελάχιστο φόρο τιμής στους δύο αδικοχαμένους πυροσβέστες.

Το παρόν έδωσαν επίσης εκπρόσωποι του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού, του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, του Δήμου Γλυφάδας, του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης και των Εθελοντικών Ομάδων του Νοτίου Υμηττού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων