13/09/2020 13/09/2020 Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφθασαν τα χαράματα στο λιμάνι της Μυτιλήνης, με το πλοίο της γραμμής από Καβάλα. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα stonisi.gr, πέντε ακόμα διμοιρίες ΜΑΤ με ισάριθμες κλούβες και ειδικά τεθωρακισμένα οχήματα σαν αυτά τα οποία έδρασαν στον Έβρο τον περασμένο Μάρτιο, και τα οποία η Μυτιλήνη δεν έχει γνωρίσει ποτέ, έφθασαν σήμερα τα...
13 Σεπτεμβρίου, 2020 - 16:34
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2020 - 16:23

Επιπλέον 5 διμοιρίες ΜΑΤ και ειδικά τεθωρακισμένα στη Λέσβο

Διαδώστε:
Επιπλέον 5 διμοιρίες ΜΑΤ και ειδικά τεθωρακισμένα στη Λέσβο

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφθασαν τα χαράματα στο λιμάνι της Μυτιλήνης, με το πλοίο της γραμμής από Καβάλα. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα stonisi.gr, πέντε ακόμα διμοιρίες ΜΑΤ με ισάριθμες κλούβες και ειδικά τεθωρακισμένα οχήματα σαν αυτά τα οποία έδρασαν στον Έβρο τον περασμένο Μάρτιο, και τα οποία η Μυτιλήνη δεν έχει γνωρίσει ποτέ, έφθασαν σήμερα τα χαράματα στο λιμάνι της πόλης με το πλοίο της γραμμής από Καβάλα.

Οι επιπλέον πέντε διμοιρίες ήρθαν να προστεθούν στις εννέα κλούβες ΜΑΤ, στα θωρακισμένα οχήματα ρίψης νερού «Αίας» και στα περιπολικά της ΟΠΚΕ τα οποία αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης την περασμένη Πέμπτη.

Όπως φαίνεται, μέσα στη μέρα αναμένονται εξελίξεις αναφορικά με τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που ζουν αυτή τη στιγμή στο δρόμο του Καρά Τεπέ, μεταξύ των μπλόκων της Αστυνομίας στην εθνική οδό στο ύψος του σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος» και της διασταύρωσης της εθνικής οδού με τον παλιό δρόμο προς Μόρια.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων