05/07/2023 05/07/2023 Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, κ. Νίκος Δένδιας, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, την Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2023. Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης θα συνοδεύεται κατά την επίσκεψή του από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο. Ο κ. Δένδιας θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο. Στη συνέχεια...
05 Ιουλίου, 2023 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2023 - 14:53

Επίσημη επίσκεψη Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια στην Κύπρο

Διαδώστε:
Επίσημη επίσκεψη Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια στην Κύπρο

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, κ. Νίκος Δένδιας, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, την Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2023.

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης θα συνοδεύεται κατά την επίσκεψή του από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

Ο κ. Δένδιας θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπου θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον ομόλογο του, κ. Μιχάλη Γιωργάλλα. Μετά το πέρας της συνάντησης οι δύο Υπουργοί θα προβούν σε κοινές δηλώσεις προς τον Τύπο.

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης θα επισκεφθεί επίσης τον «Τύμβο της Μακεδονίτισσας» και τα «Φυλακισμένα Μνήματα», ενώ θα μεταβεί ακολούθως στο Στρατόπεδο της Ελληνικής Δυνάμεως Κύπρου (ΕΛΔΥΚ).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων