22/05/2021 22/05/2021 Στο Ισραήλ αναμένεται την Τετάρτη ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν, που θα επισκεφθεί τη χώρα και την Παλαιστινιακή Αρχή στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, στο πλαίσιο των προσπαθειών της Ουάσινγκτον για την εμπέδωση της εκεχειρίας στη Γάζα, δήλωσε σήμερα πηγή που έχει ενημερωθεί για το σχεδιασμό αυτό. Αμερικανοί, ισραηλινοί και παλαιστίνιοι αξιωματούχοι δεν έδωσαν στη...
22 Μαΐου, 2021 - 12:43
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2021 - 12:41

Επίσκεψη Αμερικανού Υπ. Εξωτερικών στο Ισραήλ

Διαδώστε:
Επίσκεψη Αμερικανού Υπ. Εξωτερικών στο Ισραήλ

Στο Ισραήλ αναμένεται την Τετάρτη ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν, που θα επισκεφθεί τη χώρα και την Παλαιστινιακή Αρχή στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, στο πλαίσιο των προσπαθειών της Ουάσινγκτον για την εμπέδωση της εκεχειρίας στη Γάζα, δήλωσε σήμερα πηγή που έχει ενημερωθεί για το σχεδιασμό αυτό.

Αμερικανοί, ισραηλινοί και παλαιστίνιοι αξιωματούχοι δεν έδωσαν στη δημοσιότητα το πλήρες δρομολόγιο του Μπλίνκεν. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε την Πέμπτη την επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, λέγοντας πως «θα συζητήσει προσπάθειες αποκατάστασης και τη συνεργασία για την οικοδόμηση καλύτερου μέλλοντος για τους Ισραηλινούς και τους Παλαιστινίους».

Στο διήμερο ταξίδι του Μπλίνκεν στη Μέση Ανατολή περιλαμβάνεται και επίσκεψη στην Αίγυπτο, η οποία ως κράτος μεσολάβησε για την επίτευξη της εκεχειρίας στη Γάζα μεταξύ των Ισραηλινών και των Παλαιστινίων (μαχητών της Χαμάς), καθώς και στην Ιορδανία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων