27/10/2021 27/10/2021 Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου επισκέφτηκε τον ιστορικό ναό του Αγίου Νικολάου και τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021. Ο Γ.Γ. συνοδευόμενος από την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας Άλκηστις Παπαδημητρίου και κλιμακίου του Υπουργείου Πολιτισμού ενημερώθηκε για την κατάσταση στις εργασίες αποκατάστασης που...
27 Οκτωβρίου, 2021 - 13:50
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2021 - 13:49

Επίσκεψη Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού σε ναούς του Ναυπλίου

Διαδώστε:
Επίσκεψη Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού σε ναούς του Ναυπλίου

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου επισκέφτηκε τον ιστορικό ναό του Αγίου Νικολάου και τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021.

Ο Γ.Γ. συνοδευόμενος από την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας Άλκηστις Παπαδημητρίου και κλιμακίου του Υπουργείου Πολιτισμού ενημερώθηκε για την κατάσταση στις εργασίες αποκατάστασης που γίνονται στον Άγιο Νικόλαο. Ο κ. Διδασκάλου ενημερώθηκε και για το χρονοδιάγραμμα των εργασιών στον Άγιο Γεώργιο. Ο κ. Διδασκάλου διαβεβαίωσε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να προχωρήσει και αυτό το έργο αποκατάστασης του ιστορικού ναού του Ναυπλίου.

 

Δείτε τι δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου για τα έργα πολιτισμού στο Ναύπλιο:

 

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων