27/07/2023 27/07/2023 Τη Δευτέρα 31 Ιουλίου θα επισκεφθεί, τελικά, την Κύπρο ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ακύρωση της επίσκεψης του την περασμένη Τετάρτη (26/7), λόγω της τραγωδίας με τη πτώση του πυροσβεστικού αεροσκάφους που προκάλεσε τον θάνατο των δύο πιλότων της πολεμικής αεροπορίας. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, θα ταξιδέψει στην Κύπρο, για να έχει κατ΄ ιδίαν...
27 Ιουλίου, 2023 - 8:55
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2023 - 9:08

Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κύπρο – Συνάντηση με Χριστοδουλίδη

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κύπρο – Συνάντηση με Χριστοδουλίδη

Τη Δευτέρα 31 Ιουλίου θα επισκεφθεί, τελικά, την Κύπρο ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ακύρωση της επίσκεψης του την περασμένη Τετάρτη (26/7), λόγω της τραγωδίας με τη πτώση του πυροσβεστικού αεροσκάφους που προκάλεσε τον θάνατο των δύο πιλότων της πολεμικής αεροπορίας.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, θα ταξιδέψει στην Κύπρο, για να έχει κατ΄ ιδίαν συναντήσεις με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, σε μια προσπάθεια σχεδιασμού και προετοιμασίας των θέσεων της δικής μας πλευράς, ενόψει των εξελίξεων που αναμένονται στο Κυπριακό.

Επιπλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ενημερώσει τον Νίκο Χριστοδουλίδη, για τις λεπτομέρειες των όσων συζήτηση με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ, κατά τη διάρκεια της διμερούς συνάντησης που είχαν.

Η επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Κύπρο, θα είχε άλλη μορφή, ωστόσο μετά την ακύρωση της Τριμερούς που ήταν προγραμματισμένη με τη συμμετοχή και του ισραηλινού Πρωθυπουργού, Βενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος για λόγους υγείας, ενημέρωσε πως δεν μπορεί να ταξιδέψει. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έρχεται στην Κύπρο, σε μια κρίσιμη περίοδο, σε σχέση με το Κυπριακό, λίγο μετά από το τετ α τετ που είχε με τον Ταγίπ Ερντογάν στο Βίλνιους και λίγο πριν το πρώτο τετ α τετ του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη, την ερχόμενη Παρασκευή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων