24/03/2022 24/03/2022 Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, ολοκλήρωσε σήμερα, Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022, τον κύκλο ενημερωτικών επισκέψεων της τρέχουσας εβδομάδας σε Σχηματισμούς και Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, επισκεπτόμενος το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ειδικών Νοσημάτων (ΣΝΕΝ), το Κέντρο Βιολογικών Ερευνών Στρατού (ΚΒΙΕΣ) και το Διακλαδικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ενόπλων Δυνάμεων (ΔΚΨΥΕΔ), στην Πεντέλη. Ο Υφυπουργός Εθνικής...
24 Μαρτίου, 2022 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2022 - 21:01

Επίσκεψη Ν. Χαρδαλιά σε 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ειδικών Νοσημάτων

Διαδώστε:
Επίσκεψη Ν. Χαρδαλιά σε 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ειδικών Νοσημάτων

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, ολοκλήρωσε σήμερα, Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022, τον κύκλο ενημερωτικών επισκέψεων της τρέχουσας εβδομάδας σε Σχηματισμούς και Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, επισκεπτόμενος το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ειδικών Νοσημάτων (ΣΝΕΝ), το Κέντρο Βιολογικών Ερευνών Στρατού (ΚΒΙΕΣ) και το Διακλαδικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ενόπλων Δυνάμεων (ΔΚΨΥΕΔ), στην Πεντέλη.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε από τους Διοικητές, Συνταγματάρχη (ΥΚ) Χριστόδουλο Χριστοδούλου (ΚΒΙΕΣ), Συνταγματάρχη (ΥΙ) Παναγιώτη Ποδαρόπουλο (414 ΣΝΕΝ) και Πλοίαρχο (ΥΙ) Ευστράτιο Λαμπούση ΠΝ (ΔΚΨΥΕΔ) για την οργάνωση, τη λειτουργία, τις τρέχουσες δραστηριότητές τους, καθώς και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Επίσης, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και τις υποδομές τους, και συνομίλησε με Ιατρούς, Νοσηλευτές και Διοικητικό προσωπικό.

Κατά την επίσκεψή του στο Διακλαδικό Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης του 414 ΣΝΕΝ, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε από τη Διευθύντρια, Αντισυνταγματάρχη (ΥΙ) Ελένη Μουμτζή, για τη λειτουργία του Κέντρου, ενώ παράλληλα παρακολούθησε επικοινωνία μέσω διαδικτυακής βιντεοκλήσης με ασθενή, στον οποίο πραγματοποιήθηκε καρδιοαναπνευστική φυσικοθεραπεία, μετά τη νόσησή του από COVID-19.

Περαιτέρω, στην Ψυχιατρική Κλινική του 414 ΣΝΕΝ ενημερώθηκε από τον Διευθυντή της, Συνταγματάρχη (ΥΙ) Θεόδωρο Μουγιάκο, για τις υπηρεσίες ψυχικής υγείας που παρέχονται στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τον κ. Χαρδαλιά συνόδευσαν ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού ΓΕΕΘΑ Υποπτέραρχος (ΥΙ) Δημήτριος Χατζηγεωργίου και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού ΓΕΣ Υποστράτηγος Αντώνιος Ζουμπουλίδης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων