10/12/2020 10/12/2020 Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 το Αρχηγείο του Γ’ Σώματος Στρατού (Γ’ ΣΣ / NRDC-GR) στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια, ο κ. Παναγιωτόπουλος μετέβη στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως (Γ.Ν.Σ.Ε.) όπου ενημερώθηκε από τη διοίκηση και τα στελέχη σχετικώς με το έργο τους για την αντιμετώπιση της...
10 Δεκεμβρίου, 2020 - 20:09

Επίσκεψη Παναγιωτόπουλου στην Κινητή Υγειονομική Μονάδα

Διαδώστε:
Επίσκεψη Παναγιωτόπουλου στην Κινητή Υγειονομική Μονάδα

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 το Αρχηγείο του Γ’ Σώματος Στρατού (Γ’ ΣΣ / NRDC-GR) στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια, ο κ. Παναγιωτόπουλος μετέβη στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως (Γ.Ν.Σ.Ε.) όπου ενημερώθηκε από τη διοίκηση και τα στελέχη σχετικώς με το έργο τους για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσεως από την εξάπλωση του στελέχους κορωνοϊού “Covid-19”.

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, επίσης, επισκέφθηκε την 300 Κινητή Υγειονομική Μονάδα Αντιμετωπίσεως Εκτάκτων Αναγκών (ΚΥΜΕΑ) που έχει αναπτυχθεί στο προαύλιο του 424 ΓΝΣΕ.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων