12/06/2021 12/06/2021 Στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, καθώς και στο Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης ξεναγήθηκε σήμερα, Σάββατο 12 Ιουνίου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο πλαίσιο της επίσκεψής της για τις εκδηλώσεις των “Ημερών Δελφικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2021”, με αφορμή τη συμπλήρωση 70 χρόνων από τον θάνατο του ποιητή Άγγελου Σικελιανού. Επίσης, η κυρία Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε...
12 Ιουνίου, 2021 - 18:54
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2021 - 19:55

Επίσκεψη ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου στους Δελφούς

Διαδώστε:
Επίσκεψη ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου στους Δελφούς

Στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, καθώς και στο Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης ξεναγήθηκε σήμερα, Σάββατο 12 Ιουνίου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο πλαίσιο της επίσκεψής της για τις εκδηλώσεις των “Ημερών Δελφικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2021”, με αφορμή τη συμπλήρωση 70 χρόνων από τον θάνατο του ποιητή Άγγελου Σικελιανού.

Επίσης, η κυρία Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε την ιστορική κατοικία του Άγγελου και της Εύας Σικελιανού, όπου στεγάζεται και το Μουσείο Δελφικών Εορτών.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ολοκληρώσει την επίσκεψή της στους Δελφούς παρακολουθώντας το βράδυ συναυλία στο θέατρο “Φρύνιχος”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων