02/04/2021 02/04/2021 Στα σεισμόπληκτα χωριά του νομού Λαρίσης περιόδευσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, συνοδεύοντας το προεδρείο της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της Βουλής για την προστασία του περιβάλλοντος, αποτελούμενο από την πρόεδρο, βουλευτή Ηλείας Ν.Δ. κ. Διονυσία Αυγερινοπούλου και την αντιπρόεδρο βουλευτή Αθηνών, ΣΥΡΙΖΑ κ. Χαρά Καφαντάρη. Αρχικά βρέθηκαν στον Τύρναβο, κατόπιν στο Δαμάσι,...
02 Απριλίου, 2021 - 18:21
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2021 - 18:33

Συζητώντας με την αγωνία των ανθρώπων στα χωριά

Διαδώστε:
Συζητώντας με την αγωνία των ανθρώπων στα χωριά

Στα σεισμόπληκτα χωριά του νομού Λαρίσης περιόδευσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, συνοδεύοντας το προεδρείο της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της Βουλής για την προστασία του περιβάλλοντος, αποτελούμενο από την πρόεδρο, βουλευτή Ηλείας Ν.Δ. κ. Διονυσία Αυγερινοπούλου και την αντιπρόεδρο βουλευτή Αθηνών, ΣΥΡΙΖΑ κ. Χαρά Καφαντάρη.

Αρχικά βρέθηκαν στον Τύρναβο, κατόπιν στο Δαμάσι, όπου τους ανέμενε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, ακολούθως, στο Μεσοχώρι, ενώ ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους στο Κουτσόχερο.

Η επιτροπή κατέγραψε την αγωνία των εκπροσώπων των τοπικών κοινωνιών, συνομίλησε με τους κατοίκους, επισκέφθηκε τους Ιερούς Ναούς, καθώς επίσης και δημόσια κτίρια που επλήγησαν από τον εγκέλαδο, ενώ δεσμεύτηκαν για την επίσπευση και απλούστευση των διαδικασιών ώστε να υπάρξει άμεση ανακούφιση των σεισμοπλήκτων αδελφών μας.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων