26/01/2022 26/01/2022 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε, χθες το βράδυ, το Υπνωτήριο Αστέγων των Γιατρών του Κόσμου στον δήμο Αθηναίων. Η κ. Σακελλαροπούλου, αφού συζήτησε και δείπνησε με όσους φιλοξενούνται στη δομή, τόνισε τη σημασία της αλληλεγγύης όλων στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται, ειδικά σε δύσκολες συνθήκες. Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευσε ο Γενικός Γραμματέας...
26 Ιανουαρίου, 2022 - 13:08
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2022 - 13:10

Επίσκεψη της Σακελλαροπούλου στο Υπνωτήριο Αστέγων των Γιατρών του Κόσμου

Διαδώστε:
Επίσκεψη της Σακελλαροπούλου στο Υπνωτήριο Αστέγων των Γιατρών του Κόσμου

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε, χθες το βράδυ, το Υπνωτήριο Αστέγων των Γιατρών του Κόσμου στον δήμο Αθηναίων.

Η κ. Σακελλαροπούλου, αφού συζήτησε και δείπνησε με όσους φιλοξενούνται στη δομή, τόνισε τη σημασία της αλληλεγγύης όλων στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται, ειδικά σε δύσκολες συνθήκες.

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευσε ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας Γιώργος Σταμάτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων