15/06/2022 16/06/2022 Στην Αργολίδα βρέθηκε η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022. Η Νίκη Κεραμέως επισκέφτηκε το δημοτικό σχολείο Φιχτίων του δήμου Άργους Μυκηνών και μίλησε στα παιδιά και τους δασκάλους την τελευταία ημέρα λειτουργίας των σχολείων. Η υπουργός εν συνεχεία συνοδευόμενη από τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό, τον βουλευτή Μεσσηνίας Μίλτο Χρυσομάλη, τον...
15 Ιουνίου, 2022 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2022 - 0:35

Επίσκεψη της Υπ. Παιδείας Νίκης Κεραμέως σε ναούς της Αργολίδας

Διαδώστε:
Επίσκεψη της Υπ. Παιδείας Νίκης Κεραμέως σε ναούς της Αργολίδας

Στην Αργολίδα βρέθηκε η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022.

Η Νίκη Κεραμέως επισκέφτηκε το δημοτικό σχολείο Φιχτίων του δήμου Άργους Μυκηνών και μίλησε στα παιδιά και τους δασκάλους την τελευταία ημέρα λειτουργίας των σχολείων.

Η υπουργός εν συνεχεία συνοδευόμενη από τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό, τον βουλευτή Μεσσηνίας Μίλτο Χρυσομάλη, τον βουλευτή επικρατείας Βασίλη Οικονόμου και Τάσο Γαϊτάνη εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ, επισκέφτηκε έργα του υπουργείου Πολιτισμού, όπως την καστρονησίδα Μπούρτζι, στην οποία έχουν ολοκληρωθεί τα έργα συντήρησης, το παλιό Τελωνείο, το παλιό Τζαμί Τριανό στην πλατεία Συντάγματος, τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα και τον Ιερό Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Εν συνεχεία η υπουργός επισκέφτηκε στο Λυγουριό το έργο του αναβάλλου για τη μεταφορά και διανομή νερού άρδευσης στην ευρύτερη περιοχή της Επιδαύρου.

Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί με συναντήσεις με κομματικά στελέχη σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Ναύπλιο. Η επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως στην Αργολίδα έγινε βάση του γενικότερου πλαισίου περιοδειών κυβερνητικών στελεχών σε όλη την χώρα προκειμένου να επικοινωνήσουν το έργο της κυβέρνησης, να αφουγκραστούν τον παλμό της κοινωνίας αλλά και να απαντήσουν σε κρίσιμα ερωτήματα.

 

 

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων