17/07/2020 17/07/2020 Σήμερα το μεσημέρι (17 Ιουλίου 2020) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων δέχθηκε σε εθιμοτυπική επίσκεψη τον αποχωρούντα Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Gregory Pfleger Jr., ο οποίος συνοδευόταν από την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Προξενείου, Ξένη Κοσμίδου. Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε επί μακρόν με τον Γενικό Πρόξενο για διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος...
17 Ιουλίου, 2020 - 15:50
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2020 - 15:21

Επίσκεψη του Γενικού Πρόξενου των ΗΠΑ στη Μητρόπολη Ξάνθης

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Γενικού Πρόξενου των ΗΠΑ στη Μητρόπολη Ξάνθης

Σήμερα το μεσημέρι (17 Ιουλίου 2020) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων δέχθηκε σε εθιμοτυπική επίσκεψη τον αποχωρούντα Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Gregory Pfleger Jr., ο οποίος συνοδευόταν από την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Προξενείου, Ξένη Κοσμίδου. Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε επί μακρόν με τον Γενικό Πρόξενο για διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος με ιδιαίτερη έμφαση στο πρόβλημα που ανέκυψε πρόσφατα με την επικείμενη μετατροπή της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως σε τέμενος. Ο υψηλός επισκέπτης υποσχέθηκε πως θα μεταφέρει στην Ουάσιγκτον τις θέσεις του Σεβασμιωτάτου.

Ο κ. Gregory Pfleger δήλωσε στον Σεβασμιώτατο ότι αποχωρεί από την Θεσσαλονίκη με τις καλύτερες των εντυπώσεων για τον ελληνικό λαό που βιώνει μέσα στην καθημερινή ζωή του την πνευματική παράδοση της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων