20/12/2023 20/12/2023 Το Κέντρο Ημέρας για Άτομα με Άνοια στην Κατερίνη “Παναγία η Βηματάρισσα” επισκέφθηκε την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 ο Ιατρός, Ιεραπόστολος και ειδικός παθολόγος π. Ευάγγελος Παπανικολάου ο οποίος εκδήλωσε την χαρά του για την αρτιότητα, λειτουργικότητα και το σύγχρονο design του νέου κέντρου το οποίο προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του στους ηλικιωμένους παππούδες και...
20 Δεκεμβρίου, 2023 - 12:59
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2023 - 12:26

Επίσκεψη του Ιατρού και Ιεραποστόλου π. Ευαγγέλου στο Κέντρο ημέρας “Παναγία η Βηματάρισσα”

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Ιατρού και Ιεραποστόλου π. Ευαγγέλου στο Κέντρο ημέρας “Παναγία η Βηματάρισσα”

Το Κέντρο Ημέρας για Άτομα με Άνοια στην Κατερίνη “Παναγία η Βηματάρισσα” επισκέφθηκε την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 ο Ιατρός, Ιεραπόστολος και ειδικός παθολόγος π. Ευάγγελος Παπανικολάου ο οποίος εκδήλωσε την χαρά του για την αρτιότητα, λειτουργικότητα και το σύγχρονο design του νέου κέντρου το οποίο προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του στους ηλικιωμένους παππούδες και γιαγιάδες της Πιερίας και όχι μόνο.

Τέτοια Κέντρα θα πρέπει να υπάρχουν σε κάθε πόλη της χώρας (όπως και υπάρχουν σε αρκετές) δείχνοντας και στηρίζοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον και την φροντίδα από τις νεότερες στις απερχόμενες γενιές. Τον π. Ευάγγελο συνόδευε ο πρόεδρος της Εταιρείας Alzheimer Πιερίας κ. Κωνσταντίνος Κορομπίλης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων