23/05/2020 23/05/2020 Στα Χανιά βρίσκεται από, χθες, Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να παραστεί στο μνημόσυνο που θα τελεστεί στη μνήμη του πατέρα του 3 χρόνια μετά τον θάνατό του. Η επίσκεψη του πρωθυπουργού είναι αυστηρώς ιδιωτική και όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα flashnews.gr δεν έχει προγραμματίσει καμία συνάντηση με φορέα. Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να...
23 Μαΐου, 2020 - 9:47
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2020 - 9:54

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Μονή Τζαγκαρόλων

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Μονή Τζαγκαρόλων

Στα Χανιά βρίσκεται από, χθες, Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να παραστεί στο μνημόσυνο που θα τελεστεί στη μνήμη του πατέρα του 3 χρόνια μετά τον θάνατό του.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού είναι αυστηρώς ιδιωτική και όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα flashnews.gr δεν έχει προγραμματίσει καμία συνάντηση με φορέα. Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να επισκεφθεί τη Μονή της Αγίας Τριάδας των Τζαγκαρόλων στο Ακρωτήρι Χανίων.

Στο πλευρό του πρωθυπουργού βρίσκεται ο γιος του Κωνσταντίνος, με τον οποίο επισκέφθηκε τη Μονή και είχε συνάντηση με τον Ηγούμενό της, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ. Δαμασκηνό, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις από ετών και τον οποίο και συνεχάρη για την εγκατάσταση του στην Μονή.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και έχει αναλάβει προσωπικές ενέργειες για την ανακαίνιση του Μοναστηριού.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων