22/10/2021 22/10/2021 Επισκοπική Συνέλευση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην έδρα της Αρχιεπισκοπής στο Λονδίνο, υπό την προεδρία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Νικήτα και τη συμμετοχή των τριών Βοηθών Επισκόπων της Αρχιεπισκοπής, Θεοφιλεστάτων Μελιτηνής κ. Μαξίμου, Ιλίου κ. Ραφαήλ και Κλαυδιουπόλεως κ. Ιακώβου. Συζητήθηκαν ποιμαντικά και διοικητικά θέματα της Αρχιεπισκοπής και...
22 Οκτωβρίου, 2021 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2021 - 19:41

Επισκοπική Συνέλευση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων

Διαδώστε:
Επισκοπική Συνέλευση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων

Επισκοπική Συνέλευση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην έδρα της Αρχιεπισκοπής στο Λονδίνο, υπό την προεδρία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Νικήτα και τη συμμετοχή των τριών Βοηθών Επισκόπων της Αρχιεπισκοπής, Θεοφιλεστάτων Μελιτηνής κ. Μαξίμου, Ιλίου κ. Ραφαήλ και Κλαυδιουπόλεως κ. Ιακώβου.

Συζητήθηκαν ποιμαντικά και διοικητικά θέματα της Αρχιεπισκοπής και ορίσθηκε το λειτουργικό πρόγραμμα του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Στο τέλος της Συνελεύσεως, ο Σεβασμιώτατος μετά των Θεοφιλεστάτων ανέπεμψαν δέηση προς τον Κύριο, να διαφυλάττει εις έτη πολλά την Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα, τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, με την ευκαιρία της επετείου των 30 ετών από της αναρρησήσεώς του στον Αποστολικό και Πατριαρχικό Οικουμενικό Θρόνο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων