23/06/2021 23/06/2021 Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, έξω απο το Μέγαρο της Ιεράς Συνόδου, μετά τη βίαιη επίθεση με βιτριόλι σε επτά Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος. “Αυτό που συνέβη είναι πρωτόγνωρο στον χώρο της Εκκλησίας. Είναι συγκλονιστικό από όλες τις απόψεις”. “Η κατάστασή τους ήταν δύσκολη. Ξεπεράστηκαν, όμως, τα...
23 Ιουνίου, 2021 - 22:52
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2021 - 23:25

Επίθεση με βιτριόλι και Εκκλ. Εκπαίδευση στο μικροσκόπιο

Διαδώστε:
Επίθεση με βιτριόλι και Εκκλ. Εκπαίδευση στο μικροσκόπιο

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, έξω απο το Μέγαρο της Ιεράς Συνόδου, μετά τη βίαιη επίθεση με βιτριόλι σε επτά Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος.

“Αυτό που συνέβη είναι πρωτόγνωρο στον χώρο της Εκκλησίας. Είναι συγκλονιστικό από όλες τις απόψεις”.

“Η κατάστασή τους ήταν δύσκολη. Ξεπεράστηκαν, όμως, τα πρώτα εμπόδια”.

“Τρείς Αρχιερείς χρειάζονται ακόμη χρόνο για να ξεπεράσουν το πρόβλημά. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυινουπόλεως και ο Γραμματέας των Δικαστηρίων”.

Στην Εκκλησιαστική Εκπαίδευση, που αποτελεί το θέμα των ημερών σε ότι αφορά την τύχη συγκεκριμένων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, αναφέρθηκε επίσης ο Μακαριωτάτος: “Μέχρι τώρα έχει γίνει ένα μεγάλο λάθος που προπαθούμε κι εμείς και η Πολιτεία να το διορθώσουμε” είπε. Έκανε λόγο για την εκπαίδευση και τον τρόπο σπουδής των υποψηφίων κληρικών.

“Ποιος και πως έχει την ευθύνη για τον καταρτισμό της νέας γενιάς κληρικών;”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων