18/10/2020 18/10/2020 Στις 6.30 το πρωί της Κυριακής 18 Οκτωβρίου, οι νεωκόροι της Ενορίας Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου Χαλανδρίου αντίκρισαν έκπληκτοι το σύνολο της επίθεσης βανδαλισμού κατά του Ιερού Ναού του γνωστού προαστίου των Αθηνών, ο οποίος έλαβε χώρα εναντίον της εισόδου, των σκαλιών και ιδιαιτέρως εναντίον του περίλαμπρου ψηφιδωτού με την εικόνα του Κυρίου ημών Ιησού...
18 Οκτωβρίου, 2020 - 15:19
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2020 - 15:24

Επίθεση βεβήλωσης στο Χαλάνδρι – Εικόνες θλίψης

Διαδώστε:
Επίθεση βεβήλωσης στο Χαλάνδρι – Εικόνες θλίψης

Στις 6.30 το πρωί της Κυριακής 18 Οκτωβρίου, οι νεωκόροι της Ενορίας Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου Χαλανδρίου αντίκρισαν έκπληκτοι το σύνολο της επίθεσης βανδαλισμού κατά του Ιερού Ναού του γνωστού προαστίου των Αθηνών, ο οποίος έλαβε χώρα εναντίον της εισόδου, των σκαλιών και ιδιαιτέρως εναντίον του περίλαμπρου ψηφιδωτού με την εικόνα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Οι εφημέριοι του Ιερού Ναού αντίκρισαν ελαχίστως αργότερα το ίδιο θέαμα, οπότε περίλυποι και με βαθύ στεναγμό ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες προσήλθαν και προχώρησαν στα απαραίτητα για την έρευνα της βέβηλης επίθεσης.

Το Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” επικοινώνησε με τον Ιερό Ναό εκ μέρους του οποίου εκφράζεται βαθύτατη θλίψη για το σημερινό περιστατικό.

Δείτε φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων