04/03/2024 05/03/2024 Με την τιμή του ελαιόλαδου να έχει φτάσει στα ύψη καταγράφονται καθημερινά φαινόμενα κλοπής ακόμα και σε κοιμητήρια, και συγκεκριμένα αυτή τη φορά στο κοιμητήριο Καπαριανών στη Μεσαρά της Κρήτης. «Γιά άλλη μιά φορά στόχος κλεφτών το κοιμητήριο Καπαριανών! Για άλλη μια φορά μπήκε το κοιμητηριο των Καπαριανων στο στόχαστρο επιτηδιων…κλέβοντας το λάδι απο τα...
04 Μαρτίου, 2024 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2024 - 1:15

Επιτήδειοι «ρημάζουν» λάδι από κοιμητήριο στη Μεσαρά της Κρήτης

Διαδώστε:
Επιτήδειοι «ρημάζουν» λάδι από κοιμητήριο στη Μεσαρά της Κρήτης

Με την τιμή του ελαιόλαδου να έχει φτάσει στα ύψη καταγράφονται καθημερινά φαινόμενα κλοπής ακόμα και σε κοιμητήρια, και συγκεκριμένα αυτή τη φορά στο κοιμητήριο Καπαριανών στη Μεσαρά της Κρήτης.

«Γιά άλλη μιά φορά στόχος κλεφτών το κοιμητήριο Καπαριανών!
Για άλλη μια φορά μπήκε το κοιμητηριο των Καπαριανων στο στόχαστρο επιτηδιων…κλέβοντας το λάδι απο τα μνήματα και μικροδωράκια των συγγενών ως προς τους κεκοιμημενους τους…
“…μέχρι πότε θα ανεχόμαστε όλη αυτή την κατάσταση…”», τονίζουν οι συγγενείς τους στη σελίδα «Δια-SOS-τε τη Μεσσαρά» σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων