22/02/2022 22/02/2022 Τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους, εφοπλιστή Αθανάσιο Μαρτίνο τιμά την επόμενη Τετάρτη, 1η Μαρτίου, ο Δήμος Μεγαρέων, ανακηρύσσοντάς τον επίτιμο Δημότη  για τη διαχρονική και ανιδιοτελή προσφορά του και το διαρκές ενδιαφέρον του προς τον Δήμο Μεγαρέων. Έτσι, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Μεγάρων θα πραγματοποιηθεί μεγαλοπρεπής εκδήλωση,...
22 Φεβρουαρίου, 2022 - 15:58
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2022 - 16:10

Επίτιμος Δημότης Μεγάρων ο Αθανάσιος Μαρτίνος

Διαδώστε:
Επίτιμος Δημότης Μεγάρων ο Αθανάσιος Μαρτίνος

Τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους, εφοπλιστή Αθανάσιο Μαρτίνο τιμά την επόμενη Τετάρτη, 1η Μαρτίου, ο Δήμος Μεγαρέων, ανακηρύσσοντάς τον επίτιμο Δημότη  για τη διαχρονική και ανιδιοτελή προσφορά του και το διαρκές ενδιαφέρον του προς τον Δήμο Μεγαρέων.

Έτσι, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Μεγάρων θα πραγματοποιηθεί μεγαλοπρεπής εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα του απονεμηθεί και περγαμηνή.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

Α) Τραγούδια από την Παιδική Χορωδία του Δήμου Μεγαρέων, υπό την διεύθυνση της Μαέστρου Μαριλίας Ηλία

Β) Ανάγνωση Βιογραφικού του τιμώμενου προσώπου

Γ) Χαιρετισμό του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη

Δ) Ομιλία του Μεγαρίτη Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Ευάγγελου Σαμπράκου, με θέμα: “Εθνική και Κοινωνική προσφορά της Εμπορικής Ναυτιλίας”

Ε) Απονομή περγαμηνής στον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο

ΣΤ) Τραγούδια από την νεοϊδρυθείσα ομάδα “Νεανικού Φωνητικού Συνόλου” της Χορωδίας του Δήμου Μεγαρέων, υπό την διεύθυνση της Μαέστρου Μαριλίας Ηλία

Ζ) Ευχαριστήρια – Κλείσιμο της εκδήλωσης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων