15/02/2021 15/02/2021 Με ανάρτησή του το Πυροσβεστικό Σώμα ενημέρωσε για επιχείρηση για τον εντοπισμό ενός αγνοουμένου στο Άγιον Όρος της Χαλκιδικής.  Ο ασκητής ο οποίος αγνοούνταν από το απόγευμα της Κυριακής όταν δεν εμφανίστηκε σε Ιερά Αγρυπνία, έδωσε το πρωί σημεία ζωής, δηλώνοντας -σύμφωνα με την Πυροσβεστική- ότι βρίσκεται σε ασφαλές σημείο και ότι είναι καλά στην...
15 Φεβρουαρίου, 2021 - 11:33
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2021 - 11:41

Επιχείρηση της ΕΜΑΚ στο Άγιον Όρος με αίσιο τέλος

Διαδώστε:
Επιχείρηση της ΕΜΑΚ στο Άγιον Όρος με αίσιο τέλος

Με ανάρτησή του το Πυροσβεστικό Σώμα ενημέρωσε για επιχείρηση για τον εντοπισμό ενός αγνοουμένου στο Άγιον Όρος της Χαλκιδικής. 

Ο ασκητής ο οποίος αγνοούνταν από το απόγευμα της Κυριακής όταν δεν εμφανίστηκε σε Ιερά Αγρυπνία, έδωσε το πρωί σημεία ζωής, δηλώνοντας -σύμφωνα με την Πυροσβεστική- ότι βρίσκεται σε ασφαλές σημείο και ότι είναι καλά στην υγεία του.

Ο Αθωνίτης ασκητής, που εγκαταβιεί σε κελλί στην περιοχή Κερασιά.

Όπως έγινε γνωστό, για την περίπτωσή του σήμανε συναγερμός όταν δεν εμφανίστηκε στην Αγρυπνία, την οποία επρόκειτο να παρακολουθήσει. Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες από πεζοπόρο τμήμα της 2ης ΕΜΑΚ, με τη συνδρομή πυροσβεστών και αστυνομικών. Το έργο τους δυσχέραινε το χιόνι που κάλυψε και την Αθωνική Πολιτεία.

Δείτε τις αναρτήσεις του Πυροσβεστικού Σώματος:  

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων