16/07/2020 16/07/2020 Η Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Άνα Πισονέρο (Ana Pisonero) δημοσίευσε σήμερα ένα tweet στο οποίο εκφράζει την ανησυχία της για τις κατηγορίες για την αστυνομική βία στο Μαυροβούνιο και αναφέρει ότι αναμένει την άμεση έρευνα των αρχών σύμφωνα με το ευρωπαϊκό δίκαιο. Συγκεκριμένα στην ανάρτησή της γράφει:  “Ανησυχούμε για τους πρόσφατους ισχυρισμούς για βασανιστήρια της...
16 Ιουλίου, 2020 - 19:17
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2020 - 18:49

Έρευνα για την αστυνομική βία στο Μαυροβούνιο ζητά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Διαδώστε:
Έρευνα για την αστυνομική βία στο Μαυροβούνιο ζητά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Η Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Άνα Πισονέρο (Ana Pisonero) δημοσίευσε σήμερα ένα tweet στο οποίο εκφράζει την ανησυχία της για τις κατηγορίες για την αστυνομική βία στο Μαυροβούνιο και αναφέρει ότι αναμένει την άμεση έρευνα των αρχών σύμφωνα με το ευρωπαϊκό δίκαιο. Συγκεκριμένα στην ανάρτησή της γράφει:  “Ανησυχούμε για τους πρόσφατους ισχυρισμούς για βασανιστήρια της αστυνομίας και αναμένουμε από τις αρχές του Μαυροβουνίου να διενεργήσουν, χωρίς καθυστέρηση, αποτελεσματική έρευνα σύμφωνα με τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα”. 

Δείτε το σχετικό tweet: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων