16/01/2021 16/01/2021 Αυτεπάγγελτη έρευνα θα ξεκινήσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών μετά τις δημόσιες καταγγελίες της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου κατά παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, τον οποίο κατονόμασε ως δράστη σεξουαλικής κακοποίησης 23 χρόνια πριν. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου παρεμβαίνει αυτεπάγγελτα με την έναρξη προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη, στο πλαίσιο της οποίας θα...
16 Ιανουαρίου, 2021 - 20:39

Έρευνα της Εισαγγελίας για τις καταγγελίες της Σ. Μπεκατώρου

Διαδώστε:
Έρευνα της Εισαγγελίας για τις καταγγελίες της Σ. Μπεκατώρου

Αυτεπάγγελτη έρευνα θα ξεκινήσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών μετά τις δημόσιες καταγγελίες της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου κατά παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, τον οποίο κατονόμασε ως δράστη σεξουαλικής κακοποίησης 23 χρόνια πριν.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου παρεμβαίνει αυτεπάγγελτα με την έναρξη προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη, στο πλαίσιο της οποίας θα κληθεί τη Δευτέρα ή την Τρίτη η Ολυμπιονίκης να καταθέσει όσα έχει ισχυριστεί, ανεξάρτητα αν η καταγγελλόμενη πράξη σε βάρος της κ. Μπεκατώρου έχει ήδη παραγραφεί.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Σοφία Μπεκατώρου ενδέχεται να έχει αναφερθεί στη σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί από τον κατονομαζόμενο παράγοντα, όταν κατέθεσε στο πλαίσιο έρευνας που διενεργεί η Εισαγγελία υπό την εποπτεία του Εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, η οποία εκκίνησε έπειτα από καταγγελίες του Ολυμπιονίκη Νίκου Κακλαμανάκη για κακοδιαχείριση στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων