18/02/2020 18/02/2020 Εργάτες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Κίνας κατασκευάζουν με επιμέλεια μάσκες, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της χώρας, κατά τις ημέρες του κοροναϊού. Ένας ολόκληρος, πολυπληθής λαός φαίνεται να έχει ενώσει τις δυνάμεις και τις αντοχές του, απέναντι στην επίκαιρη απειλή. Και μόνον η εργατικότητα μέσα απο την ενότητα, προκάλει τη συγκίνηση...
18 Φεβρουαρίου, 2020 - 19:55
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2020 - 20:09

Εργάτες στην Κίνα κατασκευάζουν εκατομμύρια μάσκες

Διαδώστε:
Εργάτες στην Κίνα κατασκευάζουν εκατομμύρια μάσκες

Εργάτες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Κίνας κατασκευάζουν με επιμέλεια μάσκες, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της χώρας, κατά τις ημέρες του κοροναϊού. Ένας ολόκληρος, πολυπληθής λαός φαίνεται να έχει ενώσει τις δυνάμεις και τις αντοχές του, απέναντι στην επίκαιρη απειλή. Και μόνον η εργατικότητα μέσα απο την ενότητα, προκάλει τη συγκίνηση και την νοερά υποστήριξη όλων μας.

To κινεζικό Πρακτορείο Ειδήσεων Xinhua (18/02/2020) δημοσιεύει τη σειρά των παρακάτω φωτογραφιών, την οποία και μεταφέρουμε προς το ελληνικό κοινό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων