16/04/2021 16/04/2021 Κάτι δεν κατάλαβε καλά, μάλλον, ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, από τη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου του Έλληνα και του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών στην Άγκυρα, αφού θεώρησε πως ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου έβαλε στη… θέση του τον Νίκο Δένδια, ενώ όπως είδαμε έγινε το αντίθετο.   Ο Ερντογάν αναφέρθηκε στο χθεσινό λεκτικό «θερμό επεισόδιο» μεταξύ των...
16 Απριλίου, 2021 - 14:45
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2021 - 15:05

Ερντογάν σε σύγχυση: «Ο Τσαβούσογλου τον έβαλε στη θέση του»

Διαδώστε:
Ερντογάν σε σύγχυση: «Ο Τσαβούσογλου τον έβαλε στη θέση του»

Κάτι δεν κατάλαβε καλά, μάλλον, ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, από τη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου του Έλληνα και του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών στην Άγκυρα, αφού θεώρησε πως ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου έβαλε στη… θέση του τον Νίκο Δένδια, ενώ όπως είδαμε έγινε το αντίθετο.  

Ο Ερντογάν αναφέρθηκε στο χθεσινό λεκτικό «θερμό επεισόδιο» μεταξύ των δύο Υπουργών Εξωτερικών, κατά την έξοδό του από τζαμί, όπου βρέθηκε για την προσευχή της Παρασκευής.

«Δυστυχώς το θέμα στη συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκου Δένδια, με τον υπουργό μας ξέφυγε σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Ο υπουργός μας επί των Εξωτερικών απέναντι σε αυτή τη συμπεριφορά (του Δένδια) τον έβαλε στη θέση του. Δεν θα μπορούσε να γίνει πιο ήπια. Άλλωστε δεν θα μας ταίιραζε ως έθνος και ως χώρα» ήταν η δήλωση του κ. Ερντογάν.

«Με την απαραίτητη αξιολόγηση έληξαν το θέμα. Εμείς βέβαια δεν το θεωρούμε αυτό σωστό. Ας υπάρξει μία μεταβατική περίοδος μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, του το είπα και εγώ, να μην βάλουμε τρίτους μεταξύ μας» πρόσθεσε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων