04/03/2020 04/03/2020 Ο Ερντογάν μιλώντας στην συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του κόμματος του και αναφερόμενος στο άνοιγμα των συνόρων προς τους πρόσφυγες είπε πως “Συνδέσαμε απευθείας την Αθήνα και την Ευρώπη με την Ιντλίμπ. Πλέον αντιλήφθηκαν την κατάσταση στη Συρία. Για όσο το συριακό καθεστώς συνεχίζει τις επιθέσεις του, τα περάσματα από το Καπικουλέ προς την Ευρώπη...
04 Μαρτίου, 2020 - 14:19
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2020 - 14:26

Ερντογάν: «Συνδέσαμε απευθείας την Αθήνα με την Ιντλίμπ»

Διαδώστε:
Ερντογάν: «Συνδέσαμε απευθείας την Αθήνα με την Ιντλίμπ»

Ο Ερντογάν μιλώντας στην συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του κόμματος του και αναφερόμενος στο άνοιγμα των συνόρων προς τους πρόσφυγες είπε πως “Συνδέσαμε απευθείας την Αθήνα και την Ευρώπη με την Ιντλίμπ. Πλέον αντιλήφθηκαν την κατάσταση στη Συρία. Για όσο το συριακό καθεστώς συνεχίζει τις επιθέσεις του, τα περάσματα από το Καπικουλέ προς την Ευρώπη θα υπάρχουν.

Ο Ερντογάν υποστήριξε πως αυτή τη στιγμή η Τουρκία είναι ισχυρή και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και στο πεδίο των επιχειρήσεων, ενώ άσκησε κριτική προς το ΝΑΤΟ.

“Το ΝΑΤΟ δεν κάνει αυτά που του αναλογούν. Δηλώσεις υπάρχουν, αλλά στην πράξη τίποτε. Το θέμα δεν είναι θέμα χρημάτων. Για όσο δεν παρέχει την στρατιωτική του στήριξη το ΝΑΤΟ, δεν γίνεται ασφαλής περιοχή στην Συρία. Η αιτία για την οποία μεγεθύνθηκε το θέμα εκεί είναι ότι το ΝΑΤΟ και η Ευρώπη μας άφησαν μόνους στη Συρία …”

Πηγή: tourkikanea.gr

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων