03/09/2019 03/09/2019 Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ενός από τα σημαντικότερα Συνέδρια Φυσικής (8th International Conference on New Frontiers in Physics) στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, το οποίο δίδει ιδιαίτερη έμφαση στη διεπιστημονικότητα, με τη συμμετοχή 250 διεθνώς αναγνωρισμένων επιστημόνων, μεταπτυχιακών φοιτητών, ειδικευμένων σε θέματα των διαφόρων κλάδων της Φυσικής, όπως της φυσικής βαρέων ιόντων, της πυρηνικής φυσικής, της φυσικής...
03 Σεπτεμβρίου, 2019 - 16:16
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2019 - 15:56

Έρχεται το Συνέδριο Agile Crete στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

Διαδώστε:
Έρχεται το Συνέδριο Agile Crete στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ενός από τα σημαντικότερα Συνέδρια Φυσικής (8th International Conference on New Frontiers in Physics) στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, το οποίο δίδει ιδιαίτερη έμφαση στη διεπιστημονικότητα, με τη συμμετοχή 250 διεθνώς αναγνωρισμένων επιστημόνων, μεταπτυχιακών φοιτητών, ειδικευμένων σε θέματα των διαφόρων κλάδων της Φυσικής, όπως της φυσικής βαρέων ιόντων, της πυρηνικής φυσικής, της φυσικής στοιχειωδών σωματίων, της αστροφυσικής και της κοσμολογίας. Επίσης, στο Συνέδριο συμμετείχαν και επιστήμονες από παρεμφερείς κλάδους, π.χ. των μαθηματικών, της μαθηματικής φυσικής, της κβαντικής οπτικής κ.ά.

Το επόμενο Συνέδριο Agile Crete, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΟΑΚ, αποτελεί ένα ιδιαίτερο Συνέδριο ανταλλαγής ιδεών σχετικά με την ευέλικτη ανάπτυξη του λογισμικού Agile. Στον παραπάνω προβληματισμό του Συνεδρίου θα ενταχθεί και η συζήτηση για το λογισμικό SoCraTes “Software Craft and Testing (un)”. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι θα λάβουν μέρος Προγραμματιστές από όλο τον κόσμο (ΗΠΑ, Καναδάς, Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ζηλανδία, Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική κ.λπ.), ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αξιοθέατα της περιοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη Ιστοσελίδα του Συνεδρίου: http://agilecrete.org/.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων