25/10/2023 26/10/2023 Η Φρουρά Ναυπλίου τιμά κάθε χρόνο με λαμπρότητα στον Στρατιωτικό Ιερό Ναό του Στρατοπέδου «ΣΧΗ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ» (ΥΔΥΠΝ) στο Ναύπλιο τη μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Δημητρίου. Τον Πανηγυρικό Εσπερινό τέλεσε ο στρατιωτικός ιερέας Συνταγματάρχης Νεκτάριος Μαρκάκης. Μετά το πέρας του Εσπερινού ακολούθησε λιτάνευση της εικόνας του Αγίου εντός του στρατοπέδου. Τον Εσπερινό παρακολούθησαν μεταξύ άλλων...
25 Οκτωβρίου, 2023 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2023 - 2:37

Εσπερινός Αγίου Δημητρίου και λιτάνευση Ιεράς Εικόνος στο Στρατόπεδο Ναυπλίου

Διαδώστε:
Εσπερινός Αγίου Δημητρίου και λιτάνευση Ιεράς Εικόνος στο Στρατόπεδο Ναυπλίου

Η Φρουρά Ναυπλίου τιμά κάθε χρόνο με λαμπρότητα στον Στρατιωτικό Ιερό Ναό του Στρατοπέδου «ΣΧΗ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ» (ΥΔΥΠΝ) στο Ναύπλιο τη μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Δημητρίου.

Τον Πανηγυρικό Εσπερινό τέλεσε ο στρατιωτικός ιερέας Συνταγματάρχης Νεκτάριος Μαρκάκης.

Μετά το πέρας του Εσπερινού ακολούθησε λιτάνευση της εικόνας του Αγίου εντός του στρατοπέδου.

Τον Εσπερινό παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Διοικητής ΥΔΥΠ Ναυπλίου Ταγματάρχης Βάσος Ιωάννης, αξιωματικοί και στελέχη του στρατοπέδου, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι Εφέδρων Αξιωματικών, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Αργολίδας, αλλά και απλός κόσμος.

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων